Tο Προφίλ μας

Tο Προφίλ μας


Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ιδρύθηκε το 2013 και πρόσφατα ανακαινίστηκε και εκσυγχρονίστηκε, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί δυναμικά στα διαρκώς εξελισσόμενα δεδομένα και τις ανάγκες των πελατών μας .

 Το ηλεκτρονικό  κατάστημα διαχειρίζεται μια ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών, με επικεφαλής τις φαρμακοποιούς Στάμου Ελένη και Στάμου Αγγελική, που διαθέτουν εγνωσμένη επιστημονική επάρκεια και δεκαπενταετή και πλέον εμπειρία στο χώρο της υγείας, της φαρμακολογίας, της αισθητικής και της ομοιοπαθητικής.

 Μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επίπεδου και είδη εγγυημένης πιστότητας, σε μια σειρά προϊόντων υγείας, ευεξίας, ομορφιάς και καλλυντικών.

 Πρωτίστως όμως επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε μια σχέση αλληλεπίδρασης με όλους εσάς, τους πελάτες μας, παρέχοντας συμβουλές, λύσεις και αξιόπιστες ολοκληρωμένες προτάσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν και στα ερωτήματά σας για την εφαρμογή και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων που προσφέρουμε.

 Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο +30 210 4940828 και στο info@beautygiene.gr  Οι συνεργάτες μας θα είναι εκεί για να σας συμβουλεύσουν, να σας καθοδηγήσουν και να σας προτείνουν την καλύτερη δυνατή λύση για σάς.  Συνδυάζουμε τη γνώση, την επιστημονική επάρκεια, την ικανότητα να βρίσκουμε λύσεις και τη θέληση να σας εξυπηρετήσουμε.